Anotace: ...v minutce... Vám přeji v minutce třeba zlom, ale z štěstí k touze či z poklidu k radosti či z bdění ke sladkému snění...jen ne ze "světla do setmění" (v duši)...
....někdo si přeje více zdraví, někomu stačí kytička maličká, někomu schází pohlazení a někomu slovíčko. Někdo nemá ošacení, někdo vzdělání, někdo střechu nad hlavou, pomoci si však musíme sami nebo pomoc vyhledat. A ty...
Sedmikrásko, nenechávej sténat své okvětní lístky a kochej se přírodou a vším co máš ráda. Rozhlédni se pořádně kolem sebe.... a s úsměvem.
02.12.2009 13:45:00 | strawbery