Chci spát
Chci spát
A na nic nemyslet…
Možná tak jenom na tvoji tvář
Zpocenou nočním milováním
Chci spát a cítit vůni lesa
Kterou voníš jenom ty
Chci spát a držet tvoje ruce
Co klouzaly po mém těle
Jako malé dítě hrající se
V dešti na klouzačkách
Chci spát a hřát tě svým dechem-
-nacházet cestičky na tvých zádech
Pro mé prsty
Jenž bloudí a touží
Dotýkat se-
Chci slyšet na hrudi tvoje srdce
A cítit šampon
Kterým umýváš si hlavu –
-kroutit se touhou
Jenž ve mně tepe-
Ve mně
V mých žilách
/ je horká a má sladkou příchuť/
Vře nedočkavě
Dusí mě
Pohlcuje…
/když ty se topíš v mém těle/
Chci spát a slyšet tvé blekotání
V mém pravém uchu
/ úžasných tvorů je mnoho
No ty jsi jenom jeden/
…chci spát...a víš, na nic nemyslet…
Možná tak trochu na tebe…
/chci spát
chci spát
chci spát /
…a ráno vidět právě tvojí tvář…
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, fialová, susana načeva, Franti, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)