Dívej se....
Anotace: Také to není moje dílo,ale líbí se mi
Dívej se mi do očí, abych věděl, že vidím. Přitul se ke mně, abych věděl, že cítím. Pohlaď mě něžně, abych věděl, že hmat mám. Polib mě dlouze, abych věděl, že chutnáš. Šeptej mi lásku, abych věděl, že slyším. Miluj mě prosím, abych věděl, že žiju. Moc Tě miluju!
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Mišiačik, Boudicca, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)