Za poselstvím
Anotace: symbolický název jenž je inspirován básní "Poselství" od autorky Káňátko, přečtete si ji a pak pochopíte líp :-)
a kdybych větrem mohl být
opírat se o koruny stromů
šeptat do včelích úlů
nebyl by žádný vězeň
uvnitř oken
srdce mé by plesalo
po celé matičce Zemi
nad modlitbou údů
neopomíjejících
nebylo by chladu
bez ustání
marných nadějí
a tajných přání
žili bychom
jedni pro druhé
na vyprahlé zemi
deštěm smáčené
Přečteno 432x
Tipy 19
Poslední tipující: Emma Kulíková, angelicek, susana načeva, PIPSQUEAK, Kapka, Aka Kiss, stravla, Agniezka, LeeF, Giginka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)