Liturgie manifestům
Anotace: Protest proti mlčení.
=======================
Vraždíme vlastní bratry,
a lásku drtí pěst.
Reliéf našich citů,
podoben peklu jest.
Žáby a myši spolu soupeří,
v nekonečném čase.
Hlavou pak buším do dvěří,
a ztrácím tóny v hlase.
Slyším hudbu každé ráno,
zní rájem i nerájem.
To Pánbůh hraje na piáno,
melodii - Nezájem.
Umlčen vlastní neschopností,
zatracen ranami osudu.
Bojím se milí přátelé,
že dlouho už tu nebudu.
Údiv,
úžas,
naděje.
V dýmu tam
a v dýmu zpět.
Zas tak špatný není,
svět halucinogenní...
Přečteno 295x
Tipy 14
Poslední tipující: Cassandra, Kapka, Jean89, carodejka, B.a.r.b.a.r, Churry, labuť, Bíša, Le ver luisant, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)