Krásně jsem si Jitško zavzpomínala,když jsem tam jako malá holka s tátou jezdívala.Přáníčko,...no úplně skvělé!:-)
04.01.2010 17:47:00 | střelkyně1
až slzička ukápla co něhy je v této básni
láskou to krásnííí
citů plný košík jak v pohádce
kde chytrý Jiřík udatný a krásný
o svou milou bojuje
a dvě srdce...Modřenky a Jiříka
to láskou spojuje.
04.12.2009 10:57:00 | Tanzania
tam na louce u rybníka
fialka se právě svlíká
do své krásy vznešené,
pohladím ji...ne, že ne
:o)
Jiří senior
03.12.2009 08:53:00 | j.c.
nádherné věnování, něha v každém řádku, jak vlnky na jihočeských rybnících..ST!
02.12.2009 08:30:00 | hašlerka
krásné přáníčko, laskavé a milé,
přeji vám oběma nadherné chvíle...
02.12.2009 06:32:00 | nejsembásník