Svou něžnou...
Někde v chlupatém koberci,
hledám svojí něžnou.
V tichosti pláču,
pro vlastní ztrátu.
A jaksi nedokážu pochopit, proč není čas…
(O trochu delší…)
Otisky psích tlapek,
tlačí mi na žebra,
abych nemusela vstávat.
A proč i přes všechny ty křížky na krku,
mě bolí srdce…
Oni neslyší,
jak mi zpíváš…
Ukolébavku na dobrou…smrt.
Ale ty víš,
že beze slov,
nezůstanu němá.
A přesto dál hluboce spíš.
(Tak dobrou a nashle zase zítra…)
Včera mi asi zapomněli říct,
že jsi nikdy nedýchala.
A že už nikdy víc,
nemusím trpět pro tvůj hlas.
Nejspíš vyrveš mi všechny,
nebo jen jeden vlas,
abych měla proč sténat…
(Neměl by být konec…teď to teprve začalo…)
A já zas v chlupatém koberci,
hledám svou něžnou…
Povahu… (?)
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: wigi.sama, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)