...možná jednou zapomenu, ale nic není jisté...
hvězdičko, jsem moc ráda, že tě zase čtu...
02.12.2009 19:09:00 | Lota
Otrok nebo nevěsta
Tiše mne svým tělem přikrývá
a dělá mi to všude
na všech kůžinentech ...
jsem kočujícím pastevcem
ve všech svůdných křivkách
v jejích rozmarných vlasech
v báječných mokřinách
slastně se koupu ...
stojí mi před střední plošinkou
já jsem noční stroj ...
.......................
Tak zapomeňte
že se dám nahradit!
02.12.2009 14:33:00 | smudlinek