...až raz...
Anotace: Teraz to príde,znie už tribúnami...
Skúsim vziať čas do svojich rúk
možno si vsadím na Chelsea
ešte sú bez remízy
na dostihy nopôjdem
v koňoch sa nevyznám
aj keď v politike je ich spústa
to tiež nemám v merku
ostanem asi sebou sám
asi tak to má byť
a až raz budem úspešný
až raz nebudem mať problém
až raz zvíťazím
až raz...
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: Cecilka, Markéta Hl., hanele m., enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)