Anotace: inspirováno dílem, které je již smazáno :-(
pošli lásku do světa bláta
s uzlíčkem rad na holi
cesta bude překlikatá,
ten odchod bolí - nebolí
***
Jiří senior
03.12.2009 09:47:00 | j.c.
No Romčo? Smekám čepku..
A jdu ke stolu k pívu.
..
Jsi dobrá duše a na prahu čisto.
.
Stejně jsi jedinečná.
Jako každej.
. Tak
a mám to čtení za sebou a jdu mlsat.
GOOD LUCK!
:)
02.12.2009 16:24:00 | Sleepwalker
jana M.
taky mám své rezervy – být jako já,
někdy znamená lézt sobě i všem lidem na nervy
a jinak – holt úvaha to není
a pro epištoly tady není kategorie
02.12.2009 13:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Nemůžu říct, že bych to vnímala přímo jako báseň, ale pro sílu a pravdivost myšlenek musím dát tip. Rady jsou jasné a srozumitelné, ale je tak těžké být s nimi skutečně vnitřně ztotožněn...
02.12.2009 13:30:00 | Jana M.