Barva smrti
Anotace: doufám, že se bude líbit a komentáře prosím... vždycky něčím potěší i negativní... (>_<)V
Kdysi jsem byl andělem
a měl křídla bílá,
teď zlámány jsou kamenem
a krev z mých tepen tryská.
Už není zlatá jako dřív,
když vznášet jsem se mohl.
Už jsem dlouho mezi Vámi
na hříchy jsem se vzmohl.
Červená krev, barva smrti,
jenž z Vás dělá bestie…
Tryská ze mne, je všude kolem,
barva, co Vás jednou zabije…
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: stravla, F.i.L, umělec2, brooklyn
Komentáře (8)
Komentujících (4)