A dívky tančí
Jsou křehké
jako stvoly trav
v záblesku světel
přízraky mdlé
tančí ve víru mariánky
přísliby skryté
jak jarní oblak
jak něžné vánky
boky se vlní
k vášni vyzývají
oči jsou chladné
jak vzácný porcelán
vzduch zhoustl decibely
myšlenky vzlétly
a ztratily svůj cíl i plán
holubí bělost poztrácely
dech smrti je jim dán
a dívky tančí
Přečteno 336x
Tipy 35
Poslední tipující: Kapka, poustevník Jirka, Pevya, s.e.n, Alien.v.v.s., j.c., ziriant, Mbonita, labuť, Jarka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)