Moderní návod moderní doby
Anotace: Publius Ovidius Naso - umění milovat - trochu jinak
Chceš-li pro dívku být ten pravý,
buď slušný a zachovávej slušné mravy.
Snaž se být hodný a milý stále,
jinak máš u dívky šance malé.
Buď jejím přítelem a měj ji rád,
nenech ji plakat, nauč ji se smát.
Ukaž jí hvězdy - pro romantiku!
Zruš auta, zbraně a matiku.
Nos jí květinu a líbej ručky,
na Vánoce kup jí teplé papučky.
Buď jí věrný a mysli na ni,
z láskou jí piš milostná psaní.
Budeš-li se dobře mýt,
nebude nic na tobě hnít.
Pak pro ni budeš na prvním místě,
to já vím docela jistě.
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (3)
Komentujících (3)