Tebe
Si ako dážď,
čo z neba padá.
Schladíš dušu, telo.
Prinášaš do dňa bláznivosť,
ktorú mám tak rada.
Si ako slnko,
ktorého lúče
žiaria naokolo.
Keď som s tebou,
túžim, aby to stále
také bolo.
Si ako vietor,
čo sa stále mení.
Rozfúkava oceán
a rozvieva oblaky.
S tebou verím v zázraky.
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Sleepwalker
Komentáře (0)