Oddaný
Anotace: Potřebuji se vyjádřit.
Vzdávám se vodě
lesklé a tekoucí.
její studené prsty
mi něžně omývají záda.
Vzdávám se kráse,
rose – korálku z perletí.
Vzdávám se slovům
z nedopsaných románů.
Tiše se nabízím
v rukou cítím každý omytý oblázek,
jež sem uronila Elune.
Procházím se v mělkých stopách.
Záda mi kryje hejno teskných létavic.
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
Komentáře (1)
Komentujících (1)