Ztracená duše
Přes jistou bezpečnost okolních zdí,
připadám si jako květina opuštěná,
bez vody, bez lásky
a s velikou starostí,
co se děje uvnitř mě,
když nedokáži se radovat.
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: umělec2, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)