Čertovskej song
Anotace: Úvodní píseň k naší (per)verzi Drdových Dalskabátů.
Dívenka mladá se deníčku svěří
Že touží po lásce a že na ni věří
Peklo jí může dát čeho si žádá
Trochu jí pomůžem a už k nám padá
Stačí jen aby se trošičku podsmekla
Párkrát si zahřeší a šup s ní do pekla
Zlotřilej je ten váš svět
Hřeší mladej hřeší kmet
Když si někdo zahřeší
No, tak to peklo vyřeší
A tenhle mládenec no to je jiná věc
Je hrozně na prachy a je to pitomec
Pro prachy udělá cokoli cokoli
Taky ho semelem v pekelným soukolí
Jó lidský touhy ty hrajou nám do not
Vždyť člověk je člověk a ne žádnej robot
Zlotřilej je ten váš svět
Hřeší mladej hřeší kmet
Když si někdo zahřeší
No, tak to peklo vyřeší
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (8)
Komentujících (8)