Anotace: VIDÍŠ, SNÍŠ, MÁŠ... KOUSKY ... nic víc
Proč tě baví
něha?
že zlehounka si
lehá
Proč tě barví
láska?
je jak vlčí mák
pro žluťáska
10.12.2009 00:39:00 | René Vulkán
Má to švih a spád
trochu začínám se bát
že ten kolt pod poSTelí
znenadaní vystřelí.
03.12.2009 00:09:00 | hašlerka