Anotace: ...
Jdem z jasu v jas
a tma nás proSTupuje.
Hluboko v nás
jak loď se zlatem pluje
tvůj hlas..
03.12.2009 22:04:00 | hašlerka
vším žiješ, co tě potkat může
láskou, šedí , modrým stínem,
občas šlápneš do kaluže,
netrpíš jen trapným splínem
když z hocha jsi dospěl v muže,
nebýt mnichem kapucínem
:o)
Jiří senior
03.12.2009 18:25:00 | j.c.
Je mi ho líto,
podpořím ho ST,
snad pomůže to,
řekni mu,
že čas vše zahojí,
ať odpočívá v pokoji.
ST
03.12.2009 09:12:00 | Kars