Tma
Anotace: psáno jednou v noci, když jsem nemohla usnout...
Hodiny dobýjí půlnoc,
kukačka kuká dvanáckrát
tahleta chvíle má zvláštní moc
pocit strachu ten zažívám tisíckrát.
Svíce stojící na stole,
tak starobyle silná, opuštěná...
na ní malý plamínek se chvěje
a za všechno může tma, co je věčná.
Stíny míhají se za plamenem,
co sípá, šeptá, dohořívá
a než se všichni nadějem
nastane tma, nepomůže spása.
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Lili Holiday
Komentáře (0)