Řeka
Anotace: Pomsta přírody...
A řeka byla studená
Od pradávna sjížděná
A řeka byla kalná
Jako naše myšlenky
A řeka tekla pomalu
A řeka tekla rychle
My pomlouvali Pamelu
A na nebi svítila krychle
A řeka se kroutila
Jako zmije na silnici
A řeka se kroutila
Jak v komíně kominíci
A řeka padala z kopce
Však do kopce nechtěla
A řeka utopila blbce
A na hladinu ho vyplivla
A pak se řeka zastavila
A řekla nám, že už má dost
A řeka se nám postavila
A řekla, že teď je ona náš host
A tak se řeka vylila
Ze svých břehů a hrází
A k vesnici se chýlila
A drala se skrz mlází
A řeka zaplavila domy
A lidi utekli pryč
A zůstaly jen stromy
A stromy bez větví
Vypadaly jako tyč
A řeka byla spokojená
Její touha nakojená
Že udělala to, co chce
A pak se vrátila
Zpátky do klece
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, stravla
Komentáře (0)