aha
Anotace: je to o tom co bude potom a nebo předtím
Nemám prý laškovat s anděli, nevím zda myslelas se všemi, a nebo jen s tebou, andělem co nohy ho zebou. Řeklas mi co dělat nemám, nevím však co dělat smím, všude tě ve hvězdách hledám, když zář ne, tak alespoň stín. A tak si na svých rtech hraju, prsty jak na klavíru,reqiem pro beznaděj, sonátu pro svou víru.
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna, Flamy, stravla
Komentáře (2)
Komentujících (2)