Směju se suchým žlutým růžím
Teď když jsi konečně vzal roha
je mi, musím se přiznat dobře.
Pod oknem se šikují zástupy imaginárních milenců
a já mám co dělat, abych nebyla vidět.
Schovávám se za umělý podzimní kytky.
Někdo začal psát milostný dopis,
jsou to jen písmena,
rozsypaný gruzínský čaj.
Možná z těch slov urvu i něco málo pro sebe.
Vyhazuji žlutý chryzantémy.
Mám dokonale vyčištěnou hlavu,
začíná to nabírat nový směr,
přemýšlím dokonce o buddhismu,
hluboce si uvědomuji svoji žádostivost.
Miluju žlutý růže.
V posteli si zapomněl kus sebe,
začínají orgie o jednom dějství,
diváci pomalu zaplnili první řadu,
poznávám neznámé tváře.
Směju se suchým žlutým růžím.
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, WAYWARD, Zefi, chroust17
Komentáře (1)
Komentujících (1)