Je to sranda, nebo vážná věc?
Budem se smát na konec?
Nebo nás smích přejde,
až na nové volby dojde?
07.12.2009 20:47:00 | s.e.n
Do pekla pošleme vládu,
svaté my si pozveme
Jejich heslo: nepokradu,
jenom bájí nazveme
03.12.2009 22:45:00 | Psavec
Každá vláda je banda ku*ev.
Problém s demokracií je, že ty ku*vy jsme tam dosadili my sami.
/P.J.O´Rourke/
03.12.2009 20:10:00 | Lota
pravím: jsem v tom nevině
já na volební listině
byl, čerte, až kdesi vzadu,
cítil jsem to jako zradu
teď však podotýkám skromně,
žádný tunel ve sněmovně,
na holém jen sedím zadku
pro koleno si vrtám zlatku,
že to mrzí, je jednou jisto
rád bral bych v tvém pytli místo
:o))
Jiří senior
03.12.2009 18:00:00 | j.c.