Výběr
Klopýtám
vínem vínem vínem
dvojí pohledy ...
jak drsné je třesení
mladého jsi v sobě utopil
neřvi kurva děti spěj
vítá manželka
sotva jejich spánek znáš
........................
opilci na výběr nemají
07.12.2009 11:52:00 | smudlinek