Anotace: jkfgjf
jedna lzicka kavy nestaci... nikdy... a to i ver... a kyby se ti nahodou nechtaly vytacet nahodny cisla, brnkni na to my... protoze kdyz budes chtit, tak umim poslouchat i napodobovat ton hlasu...
03.12.2009 21:10:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Mám nehty namodro.:-)
03.12.2009 19:38:00 | okousaná od světlušek