Teda ty se máš,
takovejch prachů.
Tu pracovní náplň ti, ale nezávidím,
a věř,
že i když nemáš vůbec nic,
i tak může láska ležet v prachu….
07.11.2007 09:22:00 | kouzelníček
Tak mě to naopak sedí a musím nevím proč už po několikátý říct, že dokonale chápu Tvé pocity, moc hezký i smutný zároveň, mít všechno a nebo nic, ne vždy je pod úroveň. Chtíce málo, všechno mít, kde však kousek lásky vzít, ta se musí chránit, střežit a tajným snům občas věřit. Ať se Ti splní Tvá přání splní nejlíp už dnes a nebo zítra se svítáním:-))
29.11.2005 19:19:00 | grázlík