Anotace: ''Ovcemi ze stáda'' jsou myšleni ti kteří se podřizují ostatním (''lepším'') lidem.Ti kteří si nechají brát své názory svojí svobodu.Ti kteří dovolí ostatním aby řídili jejich život.V komentáři vysvětlím jak tuto básničku myslím protože mi nezbývajíznaky
Může to vyznít tak,že můj názor na věc je takoví že člověk si může dělat co chce.Ne.Můj opravdoví názor je že ostatní nemají právo mi přikazovat co mám dělat,co mám chtít,jak mám myslet a už vůbec mi nemohou brát názor.Nikdo po mě nemůže vyžadovat abych měnila svoje názory jenom kvůli tomu,že se někomu nelíbí.Nikdo po mě nemůže chtít abych dělala to co chtějí ostatní protože to prostě ostatní chtějí a já se musím přizpůsobit. Nikdo po mě nemůže chtít abych nechala ostatní zasahovat do mého života.
Chci mít svojí svobodu na kterou mám právo ale svobodou nemyslím že si můžu dělat co chci.Tak to opravdu není. Možná mě pochopíte,možná ne.To už je na vás.
03.12.2009 21:37:00 | mw--martina