ve stínu bambusů
Anotace: aneb taková pohodová idyla
ve stínu bambusů
(stranou od vánočního rámusu)
popíjím
svůj čaj
mé oblíbené místo
bylo volné
sedím v koutku,
u kamen
(se sešitem a knížkou)
čajový mistr
má již pár let
stejně známou tvář
(ale taky větší bříško)
přemýšlím,
proč sem tady,
tak dlouho nebyla
jak mlha
sedla na mně
taková pohodová idyla
Přečteno 353x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Zefi, Tekla, jarmil, Radek.oslov.Šafárik, Sleepwalker, Psavec, Bíša, JardaCH, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)