Chutě
Nejhorší jsou chvíle
kdy má člověk chuť
Ať už na teploměru
mít vysoko rtuť
nebo zamlsat si čokoládu
v půl jedné ráno
Chuť mít celý den rozestláno
a nebo nejít celou noc spát
slyšet třikrát za sebou
'Mám tě rád'
a nebo chuť se s někým
toulat nocí
Při chuti není pomoci
když chce se brečet
nebo zároveň smát
chuť v hospodě zůstat trčet
nebo naopak jít ven
uprotřed silnice zůstat stát
nechat si zdát
společný sen
Chuť obejmout
a nebo být sama
dívat se společně
na hvězdné nebe
svést tvoje tělo
poznat sedmé nebe
Chuť vybuchnout sopečně
vzteky rozbít zrcadlo
chuť běžet po vodě
stékat jak kapky
Co mě to jen napadlo?
Měla jsem chuť na báseň
možná i na kousek lásky
ať přiběhne vášeň sem
A kašlem na rýmy a na otázky
Přečteno 411x
Tipy 23
Poslední tipující: Zefi, Myrja, Psavec, Elisha, Bíša, Matty09, Zasr. romantik, PPetrushka, Květka Š., enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)