Nádherná filozofie,co dává křídla.Voda smívá smutky v nás a moře plné slaných kapek hříchu plodí naději,rozdává ratolesti a pocit žít volně,svolně,svobodně,jen tak co duše dýchá... :-)
07.12.2009 16:53:00 | poetická ilona
Nádherná filozofie,co dává křídla.Voda smívá smutky v nás a moře plné slaných kapek hříchu plodí naději,rozdává ratolesti a pocit žít volně,svolně,svobodně,jen tak co duše dýchá... :-)
07.12.2009 16:53:00 | poetická ilona
Připlula jsem za tebou
na stříbrném měsíci
po modrém oceánu hvězd
měsíc se na tebe usmívá
já usmívám se též.
ST!
04.12.2009 00:25:00 | hašlerka