Potkala jsem
Anotace: Ach ta láska....
Potkala jsem Slunce,
řeklo mi, že svět je krásný.
Potkala jsem Měsíc s hvězdami,
řekly mi mi,že svět je krásný.
Potkala jsem vše co je krásné na Zemi
a to řeklo mi, že svět je krásný.
Potkala jsem Lásku
a ta řekla mi, že svět je krásný.
Láska pak odešla.....
Měsíc s hvězdami přestal svítit,
Slunce hřát
a vše co bylo na Zemi krásné
krásné přestalo se zdát.
Láska je nejkrásnější co je na Zemi
a mezi hvězdami
a když odejde, když není
nic, už není.
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Koza, Mraveneček, Květka Š.
Komentáře (0)