Už byl vypitý, když jsem ho vypil
Anotace: Napsáno loni, pár dní před Štědrým dnem. Jeden z pokusů vyhnaných do absurdity.
zkapalněnými Vánocemi
onduluji si chlupy na nohách
a tak nějak přemýšlím
že vlastně vůbec nepřemýšlím a jsem sám.
asi jsem se blbě zamiloval
jenže v tom nejlepším zazvonil frajer, co roznáší dárky při Saturnáliích
a tak jsem radši vstal a zalil si čaj z jeho sobů
tím vroucím jarem z Hypernovy, co měli tuhle ve slevě.
odpoledne jsem vykouřil dva roky starý cigáro
co jsem ubalil ze včerejších vajglů
a když jsem večer lehal do postele
poděkoval jsem Bohu za to, že mám obě ruce.
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik, CORONATION, stravla, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)