Paní veršů.
Anotace: drobné pozornosti, tentokrát MB k svátku.
konec podzimu
tiché, studené dny.
... a hledání tepla (!) v dlouhých prošeptaných nocích.
šedou linkou kouře
prvním sněhem
světlem adventních věnců...
! jiskra a cinknutí svátku !
z rytmu času kolovrátku
ozve se jméno!
rudou růží je ozdobeno.
Přečteno 416x
Tipy 39
Poslední tipující: tato22, šuměnka, Divoženka1, carodejka, Gabrielle, Dota Slunská, Zorenka Ježková, ilona, Koza, Markéta G., ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)