Vánoční čas
Anotace: o čase, kdy se plní naše přání
Znovu se blíží posvátný čas
co rozehřeje venku smutný mráz
Boží dlaně dětské tváře pohladí
a splní jim přaní
co jejich duše v rytmu zvonků naladí
Vůně svíček purpury a vanilky
otevřou srdce a rozžehnou v očích plamínky
Andělé na zem přinesou bílý sníh
aby vrabci vtiskly své stopy
ve tvaru hvězd na stráních
Vánoční lucerny ústy splknou
tmu mlhavou
pro příchod Tvého narození
co v půlnočním mlčení
zahřaje opět naši naději
Přečteno 809x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, BArBArKO, vodnař, Doradan, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)