Doktorky
Anotace: nápad z jedné rodinné návštěvy
Dvě malé holky
hrají si doma na doktorky,
obývák je ordinace
je tu stále plno práce.
Medvěd Brumla
bručoun starý
stále brblá,
zlobí se,
pojistku že zruší,
těžký prý má úraz,
utržené uši.
Panna mrkací,
zas tiše v koutě pláče,
trápí jí zánět spojivek
od prachu z vysavače.
Kašpárek ránu má
na dřevěné noze,
doktorky se hádají
o jeho diagnoze.
Nakonec se rozhodly
pro složitou operaci,
Šaška si najaly
na tu jemnou práci.
Navečer jsou všichni
konečně uzdraveni,
doktorky usnuly
schoulené na zemi.
Přečteno 391x
Tipy 25
Poslední tipující: Kapka, s.e.n, enigman, Psavec, Květka Š., hašlerka, Elisha, Mbonita, CORONATION, Doradan, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)