Anotace: Jeden člověk by to mohl pochopit...
Spřízněné duše...To mají občas nesnadné...A přesto tu pouto bude navždy. Krásná :) ST
19.02.2010 13:39:00 | Isobel
Měl jsem pocit, že se budu muset verši proplétat a možná se tam zamotám. Nestalo se.
08.01.2010 15:10:00 | René Vulkán
Verunko ta je nádherná, hloubkou procítěná, velmi mi blízká, zamyšlení nelze uniknout, slova pravdivá ve mně budí stud nad vším špatným co jsem svým přátelům udělal, vzpomněl jsem si i na Tebe, nebudu Ti to psát osobně, nestydím se za to že jsem Tě mohl poznat a že cítím co cítím, mrzí mě že dost opadlo povídání, nadšení, kamarádství i když jsme daleko :-) ale jen fyzicky :-), snad si budem psát zase více, snad za to může jen čas, snad nám není výmluvou za kterou se schováváme :-)
měj se moc krásně a ještě jednou děkuji
08.12.2009 21:18:00 | losscar