Anotace: zima je tu ...
mějme se rádi pořád, Vánoce to nespraví, lidé po lásce hladoví, ale kdo je nasytí, dávat ji moc neumí, asi moc kritický názor :-) báseň Tvá mně inspirovala :-)
08.12.2009 22:00:00 | losscar
to jsi mile napsala, seSTří :o) ano, jsou tu..všude kolem i v náš..andílci..duše plné krás..vnitřních..hodně lásky přejí nám..i v tento zimní čas..
05.12.2009 20:09:00 | Agniezka
nádhera ST.
04.12.2009 21:23:00 | Acham