Kdybys měla místo obličeje piču
Kdybys měla místo obličeje piču
byla bys krásná
ale takhle
kdo se má dívat
Zvracíš tuny slov a nadávek
snažíš se ublížit
myslíš rozkrokem
kdybys měla piču místo obličeje
konečně bys viděla, co se doopravdy děje...
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Elisha, Romana Šamanka Ladyloba, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)