The Winner / Vítěz
Anotace: There's a winner inside me / Jsem vítěz
There's a winner inside me
/ Jsem vítěz
- so why do I lose?
/ - tak proč prohrávám?
Nobody's perfect
/ Nikdo není dokonalý
But nothing is impossible.
/ Ale nic není nemožné.
- So why am I not who I want to be?
/ - Tak proč nejsem tím, kým bych chtěla být?
Maybe it's all about my point of view
/ Možná jde jen o úhel pohledu
But maybe it's not.
/ Ale možná taky ne.
Maybe I'm not a winner.
/ Možná nejsem vítěz.
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)