Anotace: bez anotace
Člověk spěje k pochopení. Dílčí úspěchy lze získat cestou. Cesta, to jsou zatáčky, do kopce, z kopce, výmoly, havárie, kontakty s různými tvářemi v rozličných vzdálenostech...Cíl není zaručen!..Největší nebezpečí číhá v nás samých...
ST!
18.12.2009 22:50:00 | Mario de Janiero
Otázkou zůstává jestli je lepší hořká pravda nebo sladká lež.
04.12.2009 20:50:00 | Okřídlená Lištička