Zvládnu to!
Anotace: Nějak se musím vrátit do formy.
Přesýpala jsem hrníčky s mlékem na obloze,
Tuší jsem dala obrys chundelatým mrakům.
Přemýšlím, jestli je myšička v mé povaze
Nebo se pomalu blížím ke zlatým drakům.
Hraji si s korálky, oblékám mrkací panenky
A sleduji, jak mlha usrkává z lahve pálenky.
Sčítám, odčítám a počitadlo mi pomáhá
Vyhodnotit tu chorobu, jenž mě přemáhá.
Třeba stačí mávnout kouzelnou větví,
Pohled upírat k zemi místo k hvězdám.
Žít přes den, nečekat až se setmí.
A přesvědčit se, že se sama sobě nezdám.
Přečteno 353x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, andrusineck, umělec2, Bíša, Vlk v rouše, Kubino 2, PANGÁSIUS, Romana Šamanka Ladyloba, Fenceless, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)