Rána do srdce
Anotace: ... zrada bolí...
Stesk raní mé srdce,
hladoví, skomírá,
a neví co chce
… umírá...
Srdce, v němž vězí trn bolesti,
srdce, jenž krvaví...
Z vlastní lidské hlouposti.
… krví se dáví...
Miluj svého bližního,
jak Písmo praví,
Milovat člověka je těžké...
… toho, který zradí...
Zrada je ranou do srdce,
zrada je lahvička jedu,
přichází a ví co chce...
… zrada je doupětem hadů...
Tak už tomu bývá věk co věk,
však na tom nic nemění,
že na zradu existuje lék...
…jímž je odpuštění...
Přečteno 691x
Tipy 17
Poslední tipující: Nivanka, jitka.svobodova, CRASH, Annie the wolf, Modrý Anděl, zelená víla, Psavec, labuť, Elisha, Okřídlená Lištička, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)