Štěstíčko
Anotace: ... dobrá duše ...
Štěstí máš balený
v sladkým medu máčený
a pohled zasněný
oči trošku přivřený
Voňavých krabiček
na tisíce poliček
pro milá slovíčka
nebolí už dušička
Čajíček voňavý
z bylinek je vařený
přáníčka vysněný
do srdíčka zapsaný
Koláček pečený
úsměvem je zdobený
a duše spřízněný
osudem si slíbený
Komentáře (8)
Komentujících (6)