Toužící po smrti
Anotace: toužící po smrti... toužící po droze
Slyším srdce,
bije, tluče
...naříká...
Proč tě,
panenko,
opium tolik láká?
Bije, tluče
...naříká...
Mýho chlapce,
do nebe to vzalo.
To makový opium,
z louky stvořené.
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: F.i.L, susana načeva, Roben, CORONATION
Komentáře (0)