Anotace: kamaráda opustila žena a šla si žít nový lepší život...a opustila i jejich dvě děti - 1.5 roku a to mladší mělo pouhé 3 měsíce....
dala bych víc, kdyby to šlo je to nádhrně napsané.. netřeba více slov..
08.01.2010 15:22:00 | zelená víla
Už ta anotace je bolestivá, jako otec čtyř dětí si to ani neumím představit. Celá báseň je i v tom smutku, co z ní čiší, výborná.
12.12.2009 07:40:00 | René Vulkán
skvělá báseň a hlavně tyto věty:
sliby, cos dostal
byly prázdné věty
ST!
09.12.2009 20:41:00 | Agniezka
Tvoje srdíčko zasluhuje :ST, už jen to, že dokážeš vnímat.....klaním se!!!
08.12.2009 22:17:00 | Holis
Na vše přijde, ale bude už pozdě... a až bude na konci cesty účtovat...bude plakat...
05.12.2009 09:41:00 | labuť