Bez názvu
Oheň se v očích plytce chvěje,
jen odraz - plamen z krbu šleh',
já mysle stále na závěje
hledám v svitu svíčky břeh.
V zápavě rudé - krvi vosku,
snažím se duši ponechat
a nechápaje svého mozku
na brány v snění zaklepat...
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Bíša, enigman, Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)