Anotace: tahle básenka je pro člověka,který mi dodává sílu a ani neví jak..-Něžný vlkodlak..děkuju moc,za to,že jsi takovy jaky si a mam tě ráda...
Štěstí a lásku, radost a něhu
ať Tobě přinese vánoční sen.
Mé přání najdeš na vločce sněhu
zachyť ji do dlaní na Štědrý den.
...Tobě ze srdce
Vlkodlak Miloš ;-))
22.12.2005 15:14:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Jste krásná dvojice - mám rád portréty lidí v něčem vzácných autorovi - a myslím, že je to na mně znát. A není důležité se ani znát osobně, aby si porozuměly duše. Však přeji Vám tak krásná osobní setkání, jaká se zdařila mně. :-)
01.12.2005 22:45:00 | Hary_nš
Z básničky je hodně cítit, že je psána srdíčkem.
Je moc hezké od někoho něco krásného dostat, je ještě hezčí někomu něco krásného dát...
29.11.2005 16:24:00 | Mourek
Jsi můj anděl strážný..
..co dává mi sílu žít..
Básenka moc pěkně napsaná, četla jsem již komentář, nemám k tomu slov, Tvůj kamarád je skutečně dojat ...
29.11.2005 14:47:00 | NikitaNikaT.
Natálko!!! DĚKUJU TI z nejhlubšího srdíčka za tak překrásná slova!!! Ach, jsou TAK KRÁSNÁ!!!! Přinášíš do mě jimi sluníčko, víš? Znamenají pro mne hrozně moc na této cestě tmou, a nevím, zda si je opravdu zasloužím. Je pro mne darem a poctou mít takovou prima kamarádku, jako jsi TY!! NIKDY NEZAPOMENU! V sladkém dojetí a se slzami v očích Tvůj vlkodlačí kamarád :'''-)))
29.11.2005 14:32:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč