Někdy má člověk pocit, že když slova napíše, bude to tak lepší... ale není. Adresát je číst nemusí. Do obálky výraz, gesta, ni hlas neschováš... a tak... z očí do očí, jen tak lze vyjádřit tu skutečnou upřímnost a váhu slov, jež jsou vyřčená.
29.03.2010 05:58:00 | NikitaNikaT.
snad se v té duší schová
všechna ta krásná slova
snad nezůstane poškrabaná
snad smířená a z lásky venku
životu podá navštívenku
10.03.2010 06:16:00 | Divoženka1
Nádhera Tvých veršů mi srdíčko pohladila, city vypsané na suchém listu jsou ty nejupřímnější...
15.12.2009 05:55:00 | nejsembásník