mámino objetí nenahradí žádné jiné, proto neváhej a jdi za ní, řekni jí jak moc ji máš ráda :)
12.02.2010 14:07:00 | losscar
Mockrát děkuji…*:) Ona objetí jsou různá, já vím, ale bohužel to maminčino patří mezi ty nejkrásnější. Vždycky jsem prahla po něčem, co se dá jen velmi těžko splnit. Co už…*:)
11.12.2009 10:01:00 | PIPSQUEAK
... nevím, co na to napsat... úplně chápu tvé pocity a ta část s noční oblohou bez hvězd nemá chybu! ST (držím pěsti, ať najdeš někoho - nemusí to být zrovna mamá, kdo ti ta objetí vynahradí...) :-)
10.12.2009 20:56:00 | Anita Buchtová
Máminu náručí se opravdu vyrovná jen máloco, možná ještě silnější je, když Tě obejme Tvé vlastní dítě. Moc pěkné ...
05.12.2009 09:40:00 | Koza